Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Nyheder

Årsberetning 2023 TandlægeTryghed

Årsberetningen for 2023 er nu udgivet.   

I Årsberetningen kan du læse bestyrelsens beretning for 2023 og om de forskellige ydelser og produkter TandlægeTryghed tilbyder tandlægerne:

  • Dagpengeordningen
  • Støttefonden
  • Tab af erhvervsevne-forsikringen
  • Økonomi
  • Kort og godt om forsikringsordningerne
  • Ny hjemmeside
  • CorPatch
  • Årets vigtigste aktiviteter

Vi håber du har lyst til at læse mere i Årsberetningen 2023.

Med venlig hilsen
TandlægeTryghed

Øvrige nyheder

Støttefonden yder gratis hjælp

Støttefonden har en række attraktive og gratis tilbud, der giver tandlægerne et endnu bedre arbejdsliv. Støttefonden hjælper fx med økonomisk støtte, krisehjælp, erhvervsrådgivning, stress-coaching, misbrugsrådgivning mm. Ydelserne leveres af professionelle fagpersoner, som er nøje udvalgte.

enpixel

Bliv bedre til at redde liv med CorPatch®

Hos TandlægeTryghed prioriterer vi sikkerhed og tryghed højt i de forsikringsløsninger, vi tilbyder tandlægerne. Nu vil vi også gerne være med til at sætte fokus på sikkerhed og tryghed for dig som tandlæge, hvis du skulle komme ud for, at en anden person får et hjertestop.

TandlægeTryghed har indgået samarbejde med CorPatch®, som er en ny løsning til at træne genoplivning ved hjertestop. Med denne CorPatch® kan du let træne livreddende førstehjælp hver tredje måned og derved øge sikkerheden i at handle hurtigt og relevant ved et virkeligt hjertestop. CorPatch® giver HLR-feedback i CorPatch® app’en på din smartphone, og det kan øge chancen for at overleve et hjertestop markant.

Gratis forsikringer til tandlægestuderende

Som tandlægestuderende og medlem af Tandlægeforeningen har du mulighed for at få en gratis Gruppelivs- og Ulykkesforsikring i din studietid. Det kræver kun, at du giver samtykke til TandlægeTryghed om, at du ønsker de gratis forsikringer. Du kan derudover også få en række andre forsikringer til fordelagtige priser, som fx Indboforsikring og Rejseforsikring.

TandlægeTryghed har mange års erfaring med at levere forsikringer til tandlægerne gennem hele livet og ønsker derfor også at være den foretrukne leverandør af konkurrencedygtige forsikringer, dér hvor det hele starter – nemlig som tandlægestuderende.

Læs mere om forsikringer til tandlægestuderende

Dagpenge giver sikkerhed

TandlægeTrygheds dagpengeordning er et tilbud til dig som klinikejer, der ønsker at sikre klinikken økonomisk, hvis du eller dine ansatte tandlæger bliver langvarigt syge eller skal på barsel.

Når klinikejeren har tilmeldt sin klinik til dagpengeordningen, er klinikken sikret udbetaling fra den 16. sygehverdag. Derudover kan klinikken få udbetaling fra dagpengeordningen ved både kvindelige og mandlige tandlægers barsel i op til 15 uger efter fødslen.

I 2024 er mere end 1000 klinikker tilmeldt dagpengeordningen og har derved sikret økonomien ved sygdom og barsel på klinikken.

02-primaer-alene-mellem

Telefon 3946 0080

Mandag - fredag kl. 10.00-14.00
Torsdag kl. 10.00-16.00

TandlægeTryghed udbyder forsikring, pension og dagpengeordning til medlemmerne af Tandlægeforeningen samt medlemmernes husstand. Vi formidler ydelser, som er skræddersyet til den enkeltes behov – uanset om du er klinikejer eller ansat tandlæge. TandlægeTryghed samarbejder med landets førende forsikringsselskaber, hvorfra TandlægeTryghed modtager et administrationsbidrag til driften. Medarbejderne hos TandlægeTryghed modtager en fast løn og får ikke provisionsløn. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.