Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Corpatch kampagne

Tillykke med dine 3 nye CorPatch ®

TandlægeTryghed har indgået samarbejde med CorPatch®, som er en ny løsning til at træne genoplivning ved hjertestop. 
Som et supplement til din nye løsøreforsikring, har vi derfor sendt dig 3 CorPatch® til træning af genoplivning ved hjertestop, som vi håber I vil tage i brug på klinikken. 

CorPatch® gør det nemt at træne livreddende førstehjælp hver tredje måned og derved øge sikkerheden i at handle hurtigt og relevant ved et virkeligt hjertestop. CorPatch® giver HLR-feedback i CorPatch® appen på jeres smartphone, og det kan øge chancen for at overleve et hjertestop markant.
 

Træning med CorPatch®
På CorPatch® hjemmeside finder I en række informationsvideoer, som guider jer i forhold til hvordan CorPatch® fungerer i praksis, hvordan man sætter den tilhørende App op på sin mobiltelefon og hvordan man kommer i gang med at træne med CorPatch®.

Bestil en træningsdukke eller flere CorPatch® 
Hvis du har brug for flere CorPatch® til klinikken, dig selv eller din familie, kan du bestille flere CorPatch® via linket nedenfor. Du kan også købe en træningsdukke, som sikrer højkvalitetstræning og giver en realistisk og god oplevelse med at træne livredning. 

Når du køber CorPatch® gennemTandlægeTryghed, får du 12 % rabat i forhold til normalprisen. 

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.