Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

AS2023_250032467

Dagpenge

Vilkår og betingelser

Tilmelding
Ønsker du som klinikejer at være dækket af TandlægeTrygheds dagpengeordning, skal du tilmelde klinikken og registrere dig og dine ansatte tandlæger.

Som ny klinikejer har du 6 måneder til at tilmelde dig dagpengeordningen efter opstart for at være dækket efter gældende vilkår. Tilmelder du dig senere end efter 6 måneder, kan du først få udbetalt dagpenge efter 24 måneders indbetaling.

Du skal kontakte TandlægeTryghed på tlf. 39 46 00 80, tryk 2, for at tilmelde klinikken.

Din tilmelding gælder fra førstkommende kvartal efter tilmeldingen. Det betyder, at du kan få udbetalt dagpenge kvartalet efter, du har tilmeldt dig, hvis du tilmelder dig inden for de første 6 måneder af dit medlemskab hos Tandlægeforeningen og din erhvervelse af en klinik.

Udmelding af dagpengeordningen
Ønsker du at udmelde din klinik fra dagpengeordningen, gælder din udmelding fra kvartalet efter, vi har modtaget din skriftlige opsigelse sendt til dagpenge@tdlt.dk. I mailen skal du oplyse din kliniks CVR-nummer og den dato, du ønsker at udmelde klinikken.

Ved manglende betaling bliver din klinik automatisk udmeldt efter det sidst betalte kvartal.

Downloads | Links

Her finder du relevante downloads og links:

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan du finde flere svar samlet under FAQ.

Er du i tvivl eller mangler svar på dine spørgsmål? Kontakt os på tlf. 3946 0080.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.