Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Forsikringer til nye klinikejere

Formue og pension

Ændringer i dine formueforhold
Hvis du køber en klinik, ændrer dine formueforhold sig meget. Du bør derfor overveje, om din nye formuesammensætning kræver at du opretter et testamente eller laver et fuldstændigt særeje eller skilsmissesæreje.

Har du fælles ejerskab, kan du ved en partners død komme i den situation, at du skal købe dennes arvinger ud. Derfor kan det være fornuftigt at etablere en krydslivsforsikring.

Pensionsopsparing
Det er vigtigt, at du begynder at spare op til tilværelsen efter et aktivt arbejdsliv, så hurtigt så muligt. De seneste års erfaring har vist, at det er alt for usikkert kun at spare op i sin praksis.

Du kan skræddersy en pensionsordning, der er tilpasset din økonomi og den selskabsform, som din klinik anvender.

I samarbejde med PFA Pension tilbyder vi alle former for pensionsopsparing og livsforsikring til nogle af markedets laveste omkostninger.

Du kan læse mere om vores pensionsordninger her.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.