Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Forsikringer til tandlægestuderende

“Ja tak” – til gratis forsikringer

Hvorfor skal jeg give samtykke?

Som tandlægestuderende og medlem af Tandlægeforeningen tilbyder vi dig, at være omfattet af følgende gratis forsikringer:

·       Kollektiv Gruppelivsforsikring

·       Kollektiv Ulykkesforsikring

Ønsker du at være omfattet af de gratis forsikringer, som TandlægeTryghed tilbyder tandlægestuderende, er det et krav, at du via Tandlægeforeningen medlemsnet har givet samtykke til at Tandlægeforeningen må videregive dine oplysninger til TandlægeTryghed. Herefter beder vi dig udfylde og indsende dit samtykke her nedenfor.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ved at kontakte TandlægeTryghed.

Bestil gratis forsikringer

Bestil gratis forsikringer

Som tandlægestuderende kan du blive omfattet af  en gratis kollektiv gruppelivsforsikring og  ulykkesforsikring.

For at blive tilmeldt de gratis forsikringer skal du sige “ja tak” til de gratis forsikringer ved at give dit samtykke til os. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte TandlægeTryghed.

Downloads | Links

Her finder du relevante downloads og links:

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan du finde flere svar samlet under FAQ.

Er du i tvivl eller mangler svar på dine spørgsmål? Kontakt os på tlf. 3946 0080.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.