Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Forsikringer til tandlægestuderende

Spørgsmål om forsikringer til studerende

Som studerende kan du få en gratis gruppelivsforsikring og en gratis kollektiv ulykkesforsikring.

Når du har givet dit samtykke til TandlægeTryghed, bliver du automatisk omfattet af de to gratis forsikringer  i din studietid. 

Hvornår ophører de gratis forsikringer?
Forsikringerne ophører ved udgangen af det år hvor du afslutter din kandidateksamen. 

Det er automatisk dine nærmeste pårørende, der er indsat som begunstiget, men du kan selv bestemme, hvem der skal have udbetalingen. Hvis du ønsker at begunstige en anden person end “nærmeste pårørende” jf. begunstigelsesreglerne, kan du på ”mit gruppeliv” finde begunstigelseserklæringen. Den kan du udfylde og sende til Forenede Gruppeliv. 

Du bliver gratis dækket af en fagrelateret ulykkesforsikring, som dækker med 500.000 kr. i døgnets 24 timer. Den dækker også ved midlertidige ophold i op til 2 år i resten af verden. Ulykkesforsikringen giver en skattefri erstatning, hvis du kommer ud for en ulykke, der giver et varigt mén på 5% eller derover.

Det er vigtigt at have en indboforsikring, da den dækker dine ting ved fx tyveri og skade. Forsikringen indeholder også en ansvarsforsikring, som dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller andre personers ting. Ansvarsdelen af indboforsikringen dækker også i udlandet og i op til 3 måneder. Læs mere om studenterindboforsikringen. 

Bestil gratis forsikringer

Bestil gratis forsikringer

Som tandlægestuderende kan du blive omfattet af  en gratis kollektiv gruppelivsforsikring og  ulykkesforsikring.

For at blive tilmeldt de gratis forsikringer skal du sige “ja tak” til de gratis forsikringer ved at give dit samtykke til os. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte TandlægeTryghed.

Downloads | Links

Her finder du relevante downloads og links:

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan du finde flere svar samlet under FAQ.

Er du i tvivl eller mangler svar på dine spørgsmål? Kontakt os på tlf. 3946 0080.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.