Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Gruppelivsforsikring

Gruppelivsforsikring

Gruppelivsforsikringen tilbydes i samarbejde med Forenede Gruppeliv. 
Gruppelivsforsikringen giver dig eller dine pårørende økonomisk hjælp, hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom eller dør.

Hvad dækker gruppelivsforsikringen?
Gruppelivsforsikringen dækker ved den forsikredes død eller kritisk sygdom. Både du og din ægtefælle/samlever kan tegne en gruppelivsforsikring.

Hvad koster forsikringen?
Forsikringsprisen afhænger af den dækning, du vælger. Du kan bestille et tilbud på gruppelivsforsikringen under “Få et tilbud på forsikringen” her på siden eller kontakte TandlægeTryghed på 3946 0080 – tast 1.

Hvordan tegner jeg forsikringen?
Du kan tegne en gruppelivsforsikring ved at udfylde formularen “Bestil forsikringen” her på siden. Forenede Gruppeliv sender dig bagefter en mail med et link til en digital helbredserklæring, som du kan udfylde online.

Læs mere om at tegne og ændre gruppelivsforsikringen.

Få et tilbud på forsikringen

Bestil forsikringen

Downloads | Links

Her finder du relevante downloads og links:

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan du finde flere svar samlet under FAQ.

Er du i tvivl eller mangler svar på dine spørgsmål? Kontakt os på tlf. 3946 0080.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.