Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Løsøreforsikring

Spørgsmål til løsøreforsikringen

Ønsker du oplysninger om prisen på Løsøreforsikringen, skal du kontakte TandlægeTryghed på tlf. 3946 0080 eller på web@tdlt.dk

Præmien til løsøreforsikringen er en fradragsberettiget klinikomkostning.

Forsikringspræmien opkræves medio december. Betalingsfristen falder primo januar.

Du skal ikke foretage dig noget. Gjensidige sørger for at sende det beløb, som du har indbetalt for meget, retur til din konto, så snart de har registreret det i deres betalingssystem.

Løsøreforsikringen er en skadesforsikring, som dækker inventar og udstyr på tandlægeklinikken. Når du tegner en løsøreforsikring, forsikrer du dit udstyr og inventar mod skader, som skyldes fx brand, vand, tyveri eller indbrud.

Glas er dækket af den subsidiære glasdækning på løsøreforsikringen. Det betyder, at den kun dækker, hvis det viser sig, at glasset ikke er dækket af en bygningsforsikring, eller at du som lejer har forpligtet dig til at forsikre glasset.

Nej, driftstab som følge af varslede og uvarslede afbrydelser af vand-, el- eller gastilførsel fx ifm. reparation eller vedligeholdelse er ikke omfattet af forsikringen.

Alle klinikejere, der er medlem af Tandlægeforeningen, kan tegne forsikringen.

Hvad koster forsikringen?

Ønsker du oplysninger om de gældende priser på Løsøreforsikringen, skal du kontakte TandlægeTryghed på tlf. 3946 0080 eller på web@tdlt.dk.

Du kan bestille et tilbud på en løsøreforsikring til din klinik via formularen nedenfor. 

Få et tilbud på forsikringen

Hvis du vil have et tilbud på løsøreforsikringen, skal du udfylde formularen nedenfor. 

Når du får tilsendt dit tilbud,  kan du acceptere det ved at returnere tilbuddet i en mail til web@tdlt.dk.

Hvis din klinik allerede er forsikret, skal du i mailen oplyse om selskabsnavn og policenummer på din nuværende forsikring, så vi kan opsige den for dig.

Anmeld skade

Hvis du har en skade, kan du melde den online her.

Har du spørgsmål til skadeafdelingen, kan du kontakte dem på tlf. 8818 6969 inden for normal åbningstid.

Hvis din skade sker uden for normal åbningstid, og du har brug for akuthjælp, kan du kontakte den døgnåbne skadeservice på tlf. 7010 9009.

Du finder tjeklisten ved skader her.

FAQ

Du finder svar på de mest stillede spørgsmål her.

Downloads | Links

Her finder du relevante downloads og links:

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan du finde flere svar samlet under FAQ.

Er du i tvivl eller mangler svar på dine spørgsmål? Kontakt os på tlf. 3946 0080.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.