Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

AS2023_179308448

Pension

Pension

Pensionsordningen tilbydes i samarbejde med PFA. Når du opretter en pensionsordning, sikrer du en økonomisk tryghed for dig og din familie, når du bliver pensioneret. 

Hjælp til pension
TandlægeTryghed kan hjælpe dig med at finde den pensionsordning, der passer bedst til dine behov. Du kan vælge mellem en ratepension eller en livrente. Vi kan også hjælpe dig med at komme i gang med indbetalingerne til din pensionsordning og rådgive dig om fradragsmuligheder, investering og andre vigtige forhold omkring din pensionsordning. Du kan kontakte os på 3946 00 80 eller sende os en mail på web@tdlt.dk, hvis du ønsker hjælp til din pensionsordning.

Vi tilbyder PFA Plus
TandlægeTryghed har et samarbejde med PFA Pension og kan her tilbyde PFA Plus, som er ren opsparing med en minimumsindbetaling på 1.000 kr. pr. måned. Denne ordning indeholder ikke forsikringsdækninger. Du har dog mulighed for at tilvælge indbetalingssikring. Læs mere om PFA Plus pension under Downloads & Links.

Få pensionsoverblik

Ønsker du at få et overblik over dine samlede pensionsordninger, kan du med fordel gå ind på Pensionsinfo.
Pensionsinfo er et samarbejde mellem pensions- og livsforsikringsselskaber, banker, sparekasser og offentlige myndigheder. Her får du et samlet overblik over dine pensionsordninger. 

Pensionsformer
Du kan vælge mellem forskellige pensionsprodukter, og det kan ofte være fornuftigt at have flere forskellige pensioner:

    • Ratepension udbetales månedligt i 10-30 år. Du skal ikke betale skat af indbetalingerne, men udbetalingerne beskattes som personlig indkomst. Du kan højst indbetale 63.100 kr. (2024) om året. Ratepensionen kan senere overføres til en livrentepension.
    • Livrentepension udbetales månedligt, så længe du lever. Du skal ikke betale skat af indbetalingerne, men udbetalingerne beskattes som personlig indkomst.
    • Aldersopsparing udbetales på én gang, dog evt. over 2-3 gange. Du skal betale skat af indbetalingen, mens udbetalingen er skatte- og afgiftsfri.
Ændre pensionsordning

Ændre pensionsordning
Har du fået ny arbejdsgiver? Hvis du skifter arbejdsgiver, er det vigtigt, at du giver besked til TandlægeTryghed, da der skal udfærdiges en aftale med din nye arbejdsgiver.

Vil du sætte din indbetaling på pause?
Du har mulighed for at holde pause i dine indbetalinger til din pensionsordning i PFA pension i op til 3 måneder.

Hør mere om din pensionsordning og muligheden for at have pause i indbetalingerne.

Kontakt os på tlf. 3946 0080 eller send en mail til web@tdlt.dk

Downloads | Links

Her finder du relevante downloads og links:

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan du finde flere svar samlet under FAQ.

Er du i tvivl eller mangler svar på dine spørgsmål? Kontakt os på tlf. 3946 0080.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.