Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

AS2023_521329238

Privatforsikringer

Privatforsikringer

TandlægeTryghed tilbyder privatforsikringer i samarbejde med Tryg Gruppeforsikring.
Privatforsikringerne er af høj kvalitet – med gode dækninger og fordelagtige priser.
Har du mere end 4 forsikringer hos Tryg Gruppeforsikring, opnår du yderligere rabat på dine forsikringer. 
Når du vælger at tegne dine privatforsikringer gennem TandlægeTryghed, får du samtidig uvildig rådgivning og vejledning om dine forsikringer.

Hvilke privatforsikringer kan jeg tegne?
Du kan tegne følgende privatforsikringer gennem TandlægeTryghed:

Bestil et tilbud
Du kan bestille tilbud på dine privatforsikringer i menuen “Få et tilbud på forsikring”.
Hvis du vil høre mere om de enkelte forsikringer er du også velkommen til at ringe til os på 3946 0080 eller sende en mail til web@tdlt.dk.

Samlerabat
Har du eller din husstand 4 eller flere forsikringer i Tryg gruppeforsikring gennem TandlægeTryghed, opnår du yderligere rabat. Du kan få yderligere rabat ved at tegne en indboforsikring og yderligere 3 af følgende forsikringer: Person-, rejse-, hus-, fritidshus- og bilforsikring. 

Overblik over dine forsikringer
Som kunde i Tryg Gruppeforsikring har du dit eget, personlige selvbetjeningsområde. Det hedder ”min side”. Du logger ind med MitID. På ”min sidehar du adgang til en række af dine personlige forsikringsdokumenter og du kan lave ændringer og oprette nye forsikringer. Derudover kan du også anmelde skader via “Min side” – læs mere i menuen “Anmeld skade”. 

Undgå skader
Du kan selv gøre en del for at begrænse risikoen for fx at få en skade på dit hus, dit indbo, din bil, dig selv, dine børn eller andre mennesker. Hvis du vil vide mere om, hvad du helt konkret kan gøre for at forebygge eller begrænse skaderne, kan du læse mere her.

Forsikringsguiden
Du kan til enhver tid sammenligne forsikringsvilkår og priser på forbrugerforsikringer på forsikringsguiden her – som er udarbejdet af Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet. Vi gør dog opmærksom på, at Trygs forsikringspriser i Forsikringsguiden ikke er identiske med de priser, du som tandlæge kan få gennem Tryg Gruppeforsikring.

Få et tilbud på forsikring
Anmeld skade

Hvis du skal anmelde en skade på en af dine privatforsikringer, kan du gøre det her.

I tilfælde af at du har en akut skade, skal du ringe på tlf. 7033 2525. Telefonen er døgnåben.

Du kan selv gøre en del for at begrænse risikoen for fx at få en skade på dit hus, dit indbo, din bil, dig selv, dine børn eller andre mennesker. Hvis du vil vide mere om, hvad du helt konkret kan gøre for at undgå skaderne, kan du læse mere her.

Ulykkesforsikring
Har du brug for at anmelde en skade til din eller din families ulykkesforsikring, skal du anmelde skaden på ”min side” – har du spørgsmål til en allerede anmeldt skade, kan du kontakte Tryg Ulykkesskade på tlf. 4420 2895.

Bilskade
Har du en skade på din bil, kan du anmelde den her eller kontakte Tryg Bilskade på tlf. 4420 4690.

Vejhjælp
Hvis du har Tryg Vejhjælp tilknyttet din bilforsikring og har brug for assistance, skal du kontakte Tryg Vejhjælp hele døgnet på tlf. 7011 2000.

Bygningsskade
Har du en skade på dit hus, kan du anmelde det her eller kontakte Tryg Bygningsskade på tlf. 4420 2080.

Indbo
Har du en skade på dit indbo, kan du anmelde den her eller ringe til Tryg Indboskade på tlf. 4420 3241.

Skade under rejse
Hvis du kommer ud for en skade eller bliver syg på din rejse, skal du ringe til Tryg Alarm på tlf. +45 4468 8200.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.