Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Støttefonden

Psykologydelser

TandlægeTryghed tilbyder psykologhjælp, uanset hvad der er årsagen til behovet. Alle tandlæger, der er medlem af Tandlægeforeningen, kan gøre brug af hjælpen, der gælder op til 8 timer. Vi kalder det krisehjælp. Medlemmer af Tandlægeforeningen kan modtage hjælp fra psykolog i op til 8 timer. Ved gentaget behov for hjælp skal der dog gå 2 år mellem sidste konsultation i et forløb, til nyt forløb kan startes.

Støttefonden giver også mulighed for op til 12 timers psykologhjælp i de tilfælde, hvor behovet for hjælpen skyldes erhvervsrelaterede forhold. Det kan fx være en konflikt på arbejdspladsen, psykisk pres grundet en disciplinærsag eller andre erhvervsrelaterede forhold. Alle psykologer, der indgår i TandlægeTrygheds tilbud, er erhvervspsykologer, der er tilknyttet erhvervspsykologisk rådgivnings netværk.

Medlemmer af Tandlægeforeningen kan modtage hjælp fra erhvervspsykolog i op til 12 timer. Ved gentaget behov for hjælp skal der dog gå 2 år mellem sidste konsultation i et forløb, til nyt forløb kan startes.

Samarbejdet er indgået for at sikre hurtig, professionel hjælp til medlemmerne i de tilfælde, hvor behovet opstår.

Erhvervspsykologisk Rådgivning har et landsdækkende net på mere end 110 psykologer.      

Du kan læse mere om Erhvervspsykologisk Rådgivning her.

Har du brug for psykologhjælp, kan du ringe til os på tlf. 3946 0080, tryk 2, mandag til fredag mellem kl. 10 og 14, torsdag mellem kl. 10 og 16, eller send en mail til dagpenge@tdlt.dk, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.


Tjekliste ved længere fravær fra klinikken

Tjeklisten er til klinikejere, som skal være væk fra klinikken i længere tid fx pga. sygdom eller barsel. Tjeklisten er et håndgribeligt stykke værktøj til at skabe et overblik over en række væsentlige forhold, der skal tages hånd om ved længere fravær fra klinikken. Du finder tjeklisten her.

Tjeklisten kan også anvendes som et forebyggende redskab til at klæde klinikejer og andre ansatte på til at håndtere eventuelt fremtidige situationer med længerevarende fravær.

Downloads | Links

Her finder du relevante downloads og links:

Hvis du ikke fandt hvad du søgte, kan du finde flere svar samlet under FAQ.

Er du i tvivl eller mangler svar på dine spørgsmål? Kontakt os på tlf. 3946 0080.

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.