Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Nyheder

Tab af erhvervsevne-forsikringen: Ikke længere obligatorisk

Tandlægeforeningens repræsentantskab besluttede på den ekstraordinære generalforsamling, søndag den 26. november 2023, at ophæve obligatoriet på Tandlægeforeningens Tab af erhvervsevne-forsikring.

Det vil fra den 1. januar 2025 derfor ikke længere være obligatorisk for medlemmer af Tandlægeforeningen, der arbejder i privat praksis, at tegne Tab af erhvervsevne-forsikringen.

Konsekvensen af denne beslutning er imidlertid, at TandlægeTryghed opsiger aftalen med Euro Accident om den obligatoriske Tab af erhvervsevne-forsikring, i sin nuværende form.

Forsikringen vil dog fortsætte helt uforandret indtil udgangen af 2024.

Ny frivillig ordning – også med faginvaliditet

TandlægeTryghed vil i foråret 2024 igangsætte en markedsafsøgning, for at kunne tilbyde tandlægerne en ny frivillig Tab af erhvervsevne-forsikring fra 1. januar 2025.

Vi vil naturligvis have stort fokus på, at den kommende frivillige Tab af erhvervsevne-forsikring, skal have de bedst mulige og mest relevante dækninger for tandlægerne.

Derfor vil den også have dækning for faginvaliditet, som er den helt særlige dækning, der tilgodeser tandlægernes vigtigste aktiv – nemlig evnen til at kunne arbejde som tandlæge.

Vi sørger for at du bliver informeret i 2024

TandlægeTryghed forventer at kunne løfte sløret for en ny frivillig Tab af erhvervsevne-forsikring i løbet af 2024.

Her vil vi naturligvis også sørge for at informere alle, der har den nuværende Tab af erhvervsevne-forsikring, om overgangen til den nye frivillige Tab af erhvervsevne-forsikring.

Hvis du skulle have spørgsmål til din Tab af erhvervsevne-forsikring eller andre forsikringer hos TandlægeTryghed, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 39 46 00 80 – tast 1 eller mail: web@tdlt.dk.

Øvrige nyheder

Støttefonden yder gratis hjælp

Støttefonden har en række attraktive og gratis tilbud, der giver tandlægerne et endnu bedre arbejdsliv. Støttefonden hjælper fx med økonomisk støtte, krisehjælp, erhvervsrådgivning, stress-coaching, misbrugsrådgivning mm. Ydelserne leveres af professionelle fagpersoner, som er nøje udvalgte.

enpixel

Bliv bedre til at redde liv med CorPatch®

Hos TandlægeTryghed prioriterer vi sikkerhed og tryghed højt i de forsikringsløsninger, vi tilbyder tandlægerne. Nu vil vi også gerne være med til at sætte fokus på sikkerhed og tryghed for dig som tandlæge, hvis du skulle komme ud for, at en anden person får et hjertestop.

TandlægeTryghed har indgået samarbejde med CorPatch®, som er en ny løsning til at træne genoplivning ved hjertestop. Med denne CorPatch® kan du let træne livreddende førstehjælp hver tredje måned og derved øge sikkerheden i at handle hurtigt og relevant ved et virkeligt hjertestop. CorPatch® giver HLR-feedback i CorPatch® app’en på din smartphone, og det kan øge chancen for at overleve et hjertestop markant.

Gratis forsikringer til tandlægestuderende

Som tandlægestuderende og medlem af Tandlægeforeningen har du mulighed for at få en gratis Gruppelivs- og Ulykkesforsikring i din studietid. Det kræver kun, at du giver samtykke til TandlægeTryghed om, at du ønsker de gratis forsikringer. Du kan derudover også få en række andre forsikringer til fordelagtige priser, som fx Indboforsikring og Rejseforsikring.

TandlægeTryghed har mange års erfaring med at levere forsikringer til tandlægerne gennem hele livet og ønsker derfor også at være den foretrukne leverandør af konkurrencedygtige forsikringer, dér hvor det hele starter – nemlig som tandlægestuderende.

Læs mere om forsikringer til tandlægestuderende

Dagpenge giver sikkerhed

TandlægeTrygheds dagpengeordning er et tilbud til dig som klinikejer, der ønsker at sikre klinikken økonomisk, hvis du eller dine ansatte tandlæger bliver langvarigt syge eller skal på barsel.

Når klinikejeren har tilmeldt sin klinik til dagpengeordningen, er klinikken sikret udbetaling fra den 16. sygehverdag. Derudover kan klinikken få udbetaling fra dagpengeordningen ved både kvindelige og mandlige tandlægers barsel i op til 15 uger efter fødslen.

I 2024 er mere end 1000 klinikker tilmeldt dagpengeordningen og har derved sikret økonomien ved sygdom og barsel på klinikken.

02-primaer-alene-mellem

Telefon 3946 0080

Mandag - fredag kl. 10.00-14.00
Torsdag kl. 10.00-16.00

TandlægeTryghed udbyder forsikring, pension og dagpengeordning til medlemmerne af Tandlægeforeningen samt medlemmernes husstand. Vi formidler ydelser, som er skræddersyet til den enkeltes behov – uanset om du er klinikejer eller ansat tandlæge. TandlægeTryghed samarbejder med landets førende forsikringsselskaber, hvorfra TandlægeTryghed modtager et administrationsbidrag til driften. Medarbejderne hos TandlægeTryghed modtager en fast løn og får ikke provisionsløn. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.