Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Nyheder

Webinar om skadeforebyggelse på klinikkerne 

Som klinikejer vil du helt sikkert gerne undgå, at din klinik bliver lukket i kortere eller længere tid pga. en skade på klinikken. Hvis klinikken skulle blive ramt af fx. brand eller vandskade, vil klinikken være ubrugelig og du vil ikke kunne tage imod patienter over en længere periode. Det er både dyrt og anstrengende at håndtere en sådan nedlukning.

TandlægeTryghed vil gerne være med til at styrke klinikejerenes mulighed for at begrænse denne risiko. Derfor afholder vi, i samarbejde med Gjensidige, et webinar om skadeforebyggelse på klinikken.

Få gode råd – helt gratis
På webinaret giver Gjensidige dig en række gode råd og anbefalinger til, hvad du som klinikejer kan gøre for at undgå, at din klinik bliver ramt af brand, vandskade, el-skade eller indbrud. Samtidig får du også information om, hvordan du kan sikre dig bedst muligt hvis skaden alligevel skulle ramme din klinik.

Webinaret afholdes mandag den 20. november kl. 17.00
Det koster ikke noget at deltage, du skal bare give TandlægeTryghed besked om, at du ønsker at deltage
ved at tilmelde dig her.Tilmelding skal ske senest den 20. november kl. 12.00.

Har du har spørgsmål?
Har du spørgsmål til din Løsøreforsikring eller til webinaret, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 39 46 00 80 eller send en mail på web@tdlt.dk – angiv evt. et tidspunkt, hvor du ønsker at blive ringet op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så du løbende kan få relevant information om TandlægeTrygheds tilbud til tandlægerne indenfor forsikringer, pension, dagpenge og Støttefonden.

Øvrige nyheder

Støttefonden yder gratis hjælp

Støttefonden har en række attraktive og gratis tilbud, der giver tandlægerne et endnu bedre arbejdsliv. Støttefonden hjælper fx med økonomisk støtte, krisehjælp, erhvervsrådgivning, stress-coaching, misbrugsrådgivning mm. Ydelserne leveres af professionelle fagpersoner, som er nøje udvalgte.

enpixel

Bliv bedre til at redde liv med CorPatch®

Hos TandlægeTryghed prioriterer vi sikkerhed og tryghed højt i de forsikringsløsninger, vi tilbyder tandlægerne. Nu vil vi også gerne være med til at sætte fokus på sikkerhed og tryghed for dig som tandlæge, hvis du skulle komme ud for, at en anden person får et hjertestop.

TandlægeTryghed har indgået samarbejde med CorPatch®, som er en ny løsning til at træne genoplivning ved hjertestop. Med denne CorPatch® kan du let træne livreddende førstehjælp hver tredje måned og derved øge sikkerheden i at handle hurtigt og relevant ved et virkeligt hjertestop. CorPatch® giver HLR-feedback i CorPatch® app’en på din smartphone, og det kan øge chancen for at overleve et hjertestop markant.

Gratis forsikringer til tandlægestuderende

Som tandlægestuderende og medlem af Tandlægeforeningen har du mulighed for at få en gratis Gruppelivs- og Ulykkesforsikring i din studietid. Det kræver kun, at du giver samtykke til TandlægeTryghed om, at du ønsker de gratis forsikringer. Du kan derudover også få en række andre forsikringer til fordelagtige priser, som fx Indboforsikring og Rejseforsikring.

TandlægeTryghed har mange års erfaring med at levere forsikringer til tandlægerne gennem hele livet og ønsker derfor også at være den foretrukne leverandør af konkurrencedygtige forsikringer, dér hvor det hele starter – nemlig som tandlægestuderende.

Læs mere om forsikringer til tandlægestuderende

Dagpenge giver sikkerhed

TandlægeTrygheds dagpengeordning er et tilbud til dig som klinikejer, der ønsker at sikre klinikken økonomisk, hvis du eller dine ansatte tandlæger bliver langvarigt syge eller skal på barsel.

Når klinikejeren har tilmeldt sin klinik til dagpengeordningen, er klinikken sikret udbetaling fra den 16. sygehverdag. Derudover kan klinikken få udbetaling fra dagpengeordningen ved både kvindelige og mandlige tandlægers barsel i op til 15 uger efter fødslen.

I 2024 er mere end 1000 klinikker tilmeldt dagpengeordningen og har derved sikret økonomien ved sygdom og barsel på klinikken.

02-primaer-alene-mellem

Telefon 3946 0080

Mandag - fredag kl. 10.00-14.00
Torsdag kl. 10.00-16.00

TandlægeTryghed udbyder forsikring, pension og dagpengeordning til medlemmerne af Tandlægeforeningen samt medlemmernes husstand. Vi formidler ydelser, som er skræddersyet til den enkeltes behov – uanset om du er klinikejer eller ansat tandlæge. TandlægeTryghed samarbejder med landets førende forsikringsselskaber, hvorfra TandlægeTryghed modtager et administrationsbidrag til driften. Medarbejderne hos TandlægeTryghed modtager en fast løn og får ikke provisionsløn. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.