Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Tryghed gennem
hele livet

Dagpenge giver tryghed

TandlægeTrygheds forsikringer er ikke indbyrdes afhængige. Du kan vælge præcis de forsikringer, der er relevante for dig. Prisen afhænger ikke af, at du samtidig tegner en eller flere andre forsikringer eller pensioner. Vi kan både tilbyde individuelle forsikringsløsninger og pakkeløsninger.

Vi hjælper med at skaffe overblik over dine forsikrings- og pensionsforhold. Hos os kommer du kun til at betale for præcis, hvad du har behov for. Det er uanset om du er klinikejer, ansat tandlæge eller studerende. Vi har mere end 50 års erfaring med at formidle markedets bedste forsikrings- og pensionsløsninger til tandlægebranchen.

Dagpenge giver tryghed

TandlægeTrygheds dagpengeordning er en sikkerhed for klinikejere, hvis de selv eller medarbejderne bliver langvarigt syge eller skal på barsel.

Læs mere

Dagpenge giver tryghed

Støttefonden har en række attraktive og gratis tilbud, der giver tandlægerne et endnu bedre arbejdsliv. Støttefonden hjælper fx med økonomisk støtte, krisehjælp, erhvervsrådgivning, stress-coaching, misbrugsrådgivning mm. Ydelserne leveres af professionelle fagpersoner, som er nøje udvalgte.

Læs mere

Få konkret rådgivning hos os

Kontakt os allerede i dag, hvis du har behov for rådgivning om alt fra forsikringer, dagpenge eller pension. Vi arbejder kun for tandlæger. Derfor kan vi forstå både dine aktuelle og fremtidige behov.

Læs mere

Gratis forsikringer
til tandlæge-
studerende

Studerende | Som tandlægestuderende og medlem af Tandlægeforeningen får du automatisk gratis Gruppelivs- og Ulykkesforsikring i din studieperiode, hvis du giver samtykke. Medlemskabet af Tandlægeforeningen giver også mulighed for at tegne privatlivsforsikringer til meget fordelagtige priser.

Vi ønsker at være de tandlægestuderendes foretrukne leverandør af relevante og billige forsikringer – og vil gøre os fortjent til, at vi også må formidle dine forsikringer i hele dit arbejdsliv.

Læs mere

Læs mere

Nyhedsoverblik

Skal du forsikre hus, bil eller børn?

Find de bedste forsikringer sammen med TandlægeTryghed

Forsikring | TandlægeTryghed tilbyder forsikringer, der kan dække både din egen og hele husstandens livssituation – gennem hele livet. Som tandlæge er det derfor altid en god ide at undersøge, hvilke vilkår vi kan tilbyde.

Vi gennemlever forskellige faster, hvor har vi skiftende forsikringsbehov. Når du køber den første bil. Hvis du får børn og stifter familie. Eller når du køber den første bolig. Men også hvis du vil være selvstændig tandlæge med egen klinik.