Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Om os

Dit samtykke

Hvorfor skal du give dit samtykke?
For at kunne benytte dig af vores tilbud til medlemmer af Tandlægeforeningen, kræver det, at du har givet dit samtykke til Tandlægeforeningen. Du skal helt konkret give samtykke til, at Tandlægeforeningen må videregive medlemsdata om dig til TandlægeTryghed.

Du giver dit samtykke på www.tdlnet.dk – under ”mine oplysninger / personlige oplysninger / mine samtykker”. Her finder du flere oplysninger omkring dit samtykke til TandlægeTryghed.

Er du i tvivl om du allerede har givet dit samtykke, kan du finde informationen på tdlnet.dk via ovenstående link. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på 39 46 00 80.

Er du studerende og ønsker gratis forsikringer?
Som studerende kan du få gratis forsikringer gennem TandlægeTryghed. Det kræver kun, at du giver samtykke som ovenfor til Tandlægeforeningen og siger “ja tak” til de gratis forsikringer her på siden.

Du kan læse mere om alle vores tilbud til medlemmer af Tandlægeforeningen her på vores hjemmeside.

 

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.