Dagpenge

Privat

Erhverv

Klinikejer

Ansat tandlæge

Støttefonden

Om os

CorPatch®

Hos TandlægeTryghed prioriterer vi sikkerhed og tryghed højt i de forsikringsløsninger, vi tilbyder tandlægerne. Nu vil vi også gerne være med til at sætte fokus på sikkerhed og tryghed for dig, dine kolleger og jeres patienter på klinikken, hvis en af jer skulle komme ud for et hjertestop.

TandlægeTryghed har indgået samarbejde med CorPatch®, som er en ny løsning til at træne genoplivning ved hjertestop. Med denne CorPatch® kan I let træne livreddende førstehjælp hver tredje måned og derved øge sikkerheden i at handle hurtigt og relevant ved et virkeligt hjertestop. CorPatch® giver HLR-feedback i CorPatch® app’en på jeres smartphone, og det kan øge chancen for at overleve et hjertestop markant. 

Få mere information, og bestil CorPatch® 
Hvis du overvejer at købe en eller flere CorPatch®, kan du finde mere information om CorPatch® via linket nedenfor.
Du kan også købe en træningsdukke, som sikrer højkvalitetstræning og giver en realistisk og god oplevelse med at træne livredning. 

Inden du bestiller, kan du naturligvis læse mere og se informationsvideoer om, hvordan CorPatch® fungerer i praksis, og om hvordan en regelmæssig træning kan forberede dig og gøre en forskel, hvis du skulle stå overfor et hjertestop på klinikken eller et andet sted. Når du køber CorPatch® gennemTandlægeTryghed, får du 12 % rabat i forhold til normalprisen. 

Om TandlægeTryghed

TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet. TandlægeTryghed har en aftale med forsikringsselskabet med salg af forsikringen til medlemmerne af Tandlægeforeningen. For denne aktivitet modtager TandlægeTryghed et administrationsbidrag fra forsikringsselskabet. TandlægeTryghed ansatte modtager ikke provision, men er alle fastlønnet. TandlægeTryghed er omfattet af reglerne om forsikringsvirksomhed og er registreret hos Finanstilsynet.